×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016 09:54

Ο Πανναξιακός υποδέχεται τον κυπελλούχο Ολυμπιακό

Σε έναν αγώνα με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον Πανναξιακό, τα κορίτσια της Νάξου θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό για την 20η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών. Σε έναν αγώνα με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον Πανναξιακό, τα κορίτσια της Νάξου θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό για την 20η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στη Νάξο την Παρασκευή το μεσημέρι για να αντιμετωπίσει τον Πανναξιακό στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και θα στερηθεί των υπηρεσιών της Στέλλας Χριστοδούλου και της Άννα Λαζάρεβιτς οι οποίες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Έχοντας την «κούπα» στις αποσκευές της από τον τελικό κυπέλλου, και έχοντας εξασφαλίσει μαθηματικά την πρώτη θέση στην βαθμολογία της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, η ομάδα του Ολυμπιακού θα αγωνιστεί στην Νάξο με στόχο την νίκη όπου θα της επιτρέψει να συνεχίσει αήττητη στη συνέχεια του πρωταθλήματος, κάτι που επισήμανε και ο προπονητής της ομάδας  Μπράνκο Κοβάτσεβιτς όπου σημείωσε: «Έχουμε αφήσει ήδη πίσω μας το Κύπελλο και πλέον έχουμε αφοσιωθεί στο πρωτάθλημα, όπου στόχος μας είναι να συνεχίσουμε το αήττητο σερί σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια καλή ομάδα».

Από την πλευρά του Πανναξιακού, η ομάδα του Ζόραν Κόβαζιτς θα αγωνιστεί χωρίς απουσίες και θα κυνηγήσει την υπέρβαση αποσπώντας από την ομάδα του Πειραιά βαθμό ή βαθμούς. Αξίζει να σημειωθεί πως στην αναμέτρηση του Σαββάτου, για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα στη Νάξο θα βρεθούν αντίπαλες του Πανναξιακου δύο «πρώην δικά του παιδιά», η Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα και η Μελίνα Εμμανουηλίδου, δύο αθλήτριες πολύ αγαπητές στους οπαδούς των γηπεδούχων.

Ο προπονητής του Πανναξιακού, Ζόραν Κόβαζιτς αναφερόμενος στην αναμέτρηση τόνισε: «O Oλυμπιακός είναι αναμφίβολα το φαβορί της αναμέτρησης αλλά εμείς όπως κάνουμε πάντα θα παλέψουμε. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση μπροστά στο κοινό μας που θα γεμίσει το γήπεδο για να δει μια σπουδαία αναμέτρηση».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares