Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016 18:26

Διεκδικούν την τρίτη θέση Πανναξιακός και Παναθηναϊκός

Σε μία σειρά "μικρών τελικών" για την διεκδίκηση της 3ης θέσης στην κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα θα αναμετρηθούν Παναθηναϊκός και Πανναξιακός

Το Σάββατο 16 Απριλίου στις 13:30 θα ξεκινήσει η μονομαχία Παναθηναϊκού – Πανναξιακού για την διεκδίκηση της 3ης θέσης στην κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα της Α1 γυναικών καθώς αμφότεροι ηττήθηκαν στους ημιτελικούς από ΑΟ Θήρας και Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Η σειρά των αγώνων ολοκληρώνεται στις δύο νίκες με πλεονέκτημα έδρας στον Παναθηναϊκό που στην κανονική περίοδο τερμάτισε στη δεύτερη θέση ενώ ο Πανναξιακός στην τέταρτη. Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για τις 16/4, 20/4 (Νάξο) και 23/4 (αν χρειαστεί).

Ο Πανναξιακός μπορεί να αποκλείστηκε από το φαβορί της διοργάνωσης Ολυμπιακό αλλά βρίσκεται στην κορυφή της αγωνιστικής της φόρμας και θα κυνηγήσει την 3η θέση κόντρα στην ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ο προπονητής του Πανναξιακού δεν σταμάτησε στιγμή τις εντατικές προπονήσεις των αθλητριών του και καταστρώνει σχέδια εξουδετέρωσης των ατού των πρασίνων. Με μοναδική απώλεια την τραυματισμένη πασαδόρο της ομάδας Εμιλία Μιλοβάνοβιτς αλλά με την Αποστολία Νούσια να επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, η αποστολή του Πανναξιακού θα αναχωρήσει την Παρασκευή από την Νάξο για την πρώτη μεγάλη μάχη με την ομάδα του ΠΑΟ.

Οι αγώνες για τις δύο ομάδες είναι καθαρά θέμα γοήτρου και βαθμολογικής κατάταξης καθώς και οι δύο σύλλογοι έχουν εξασφαλίσει το εισιτήριο που οδηγεί στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην διοργάνωση του Challenge Cup αφού στην επόμενη σεζόν (2016-17) η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί στα ευρωπαϊκά κύπελλα με 4 ομάδες.

Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΟΝ Πανναξιακός
Σάββατο 16/4/2016 Γήπεδο Πανελληνίου στις 13.30

Διαιτητές:Μουλά Ε., Καπάνταης
Παρατηρητής:Τσιντομηνάς
Επόπτες:Κατερλη, Μαριδάκης
Γραμματεία:Κομιανού
Γυμνασίαρχος:Τσιτσιπής

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares