Τρίτη, 04 Απριλίου 2017 23:11

Μπαίνει στη μάχη των πλέι οφ η ''Παννάξα''

Με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Πανναξιακό στο κλειστό του Μετς  ανοίγει αύριο Τετάρτη (5/4, 18.00) η αυλαία της πρώτης φάσης των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.

Το εισιτήριο για την τελική φάση του πρωταθλήματος θα πάρει όποια ομάδα φτάσει πρώτη τις δυο νίκες με τον Παναθηναϊκό που κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο να έχει το πλεονέκτημα έδρας.

Τόσο ο  Παναθηναϊκός έχει, όσο και ο Πανναξιακός έχουν στόχο την τελική φάση του πρωταθλήματος, πράγμα που προμηνύει δυνατές μάχες.

Στο «πράσινο» στρατόπεδο, οι ατυχίες δεν λείπουν καθώς στην προπόνηση του Σαββάτου (1/4) η διεθνής κεντρικός, Αλίκη Κωνσταντινίδου υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο γόνατο του αριστερού της ποδιού. Η Ελληνίδα μπλοκέρ χειρουργήθηκε σήμερα και ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί τις υπηρεσίες της μέχρι το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο προπονητής των "πρασίνων", Δημήτρης Καζάζης, δήλωσε στο panathinaikos1908.gr: «Είναι ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός για την ομάδα μας, ο τραυματισμός της Αλίκης. Της ευχόμαστε περαστικά και είμαστε φυσικά όλοι μαζί της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Όσον αφορά το παιχνίδι, είμαστε έτοιμοι, θα αντιμετωπίσουμε τον αγώνα με αποφασιστικότητα και συγκέντρωση ώστε να κάνουμε το 1-0. Μία νίκη αύριο δεν αποτελεί τίποτα παραπάνω από το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς».

Από την άλλη, ο Πανναξιακός που έφτασε το μεσημέρι στην Αθήνα είναι πανέτοιμος και χωρίς κενό απουσιολόγιο ενόψει του πρώτου ημιτελικού. «Ξεκινάμε την προσπάθεια μας στα πλέι-οφ αύριο και στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Οι αγώνες αυτοί είναι πολύ διαφορετικοί από αυτούς της κανονικής περιόδου. Οι ομάδες γνωρίζονται καλά πλέον μεταξύ τους και πιστεύω η σειρά θα κριθεί στο ποια ομάδα έχει περισσότερη ψυχική αντοχή -μετά από μια επίπονη χρονιά- αλλά και έχοντας παράλληλα στην άκρη του μυαλού της ότι θα αντιμετωπίσει στον τελικό ένα ακλόνητο φαβορί», ανέφερε ο τεχνικός του ΠΑΟΝ, Γιώργος Ρούσης. 

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της  Α’ Φάσης

5/4 18:00 Παναθηναϊκός ΑΟ – Πανναξιακός ΑΟΝ (Κλειστό Γυμναστήριο ΜΕΤΣ)
8/4 17:00 Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΟ Θήρας (Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη 'Μελίνα Μερκούρη')

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares