×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2011 00:41

Ο Άρης Θεσσαλονίκης φωνάζει για την Wild Card της Α1…..

aris_thesalonikhs

Με δημοσίευμα στο site super3.gr οι οργανωμένοι του Άρη διαμαρτύρονται και θέτουν θέμα για την ομάδα που θα πρέπει όπως λένε να πάρει την Wild Card που θα την οδηγήσει στην Α1.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση:

Σκάνδαλο στο γυναικείο βόλεϊ

Είναι γνωστό, ότι από την πρώτη μέρα που ιδρύθηκε ο Σύνδεσμος, πρωταρχικό μέλημα του ήταν η προάσπιση των συμφερόντων του αγαπημένου μας Συλλόγου και πολύ περισσότερο όταν αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχει «πόλεμος παρασκηνίου». Για εμάς ο ΑΡΗΣ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά παρακολουθούμε όλα τα τμήματα της μεγάλης οικογένειάς μας.

Έτσι, λοιπόν, εδώ και λίγες μέρες έχουμε πληροφορηθεί ότι στο γυναικείο βόλεϊ, και συγκεκριμένα στην ΕΟΠΕ, πρόκειται να παρθεί μια απόφαση (σκάνδαλο), η οποία δεν λειτουργεί με βάση την ισονομία και τη λογική, αλλά τα συμφέροντα και τις μικροπολιτικές επιθυμίες κάποιων εκ των διοικούντων της.

Η ομάδα μας ως γνωστόν έχασε στον τελευταίο αγώνα την άνοδο για την Α1 εθνική κατηγορία. Έτσι, από τους τρεις ομίλους της Α2 πέρασαν οι τρεις πρώτες ομάδες, με τον ΑΡΗ μας να είναι η τέταρτη ομάδα (πίσω από αυτές), όσον αφορά τη συγκομιδή βαθμών και επιμέρους στατιστικών συντελεστών.

Εδώ, και δύο εβδομάδες έχει γίνει γνωστό ότι το «Πειραματικό», ομάδα της Θεσ/νικης και η οποία ήταν και πέρσι στην Α1, δεν μπορεί να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα. Και ενώ η λογική των κανονισμών και των διατάξεων, καθώς και η αγωνιστική «λογική», θα έχριζαν την ομάδα μας σαν αναπληρώτρια του «Πειραματικού», έρχονται οι συνομωσιολογίες και τα παράκεντρα της ομοσπονδίας (ΕΟΠΕ), να… διαρρεύσουν ότι Wild Card, όπως είχε συμφωνηθεί στην τελευταία Γενική Συνέλευση, θα δοθεί μόνο σε ομάδα της Περιφέρειας(!!!).

Η αδικία, που πάει να συντελεστεί σε βάρος της αγαπημένης μας ομάδας, όπως καταλαβαίνουμε όλοι, είναι όχι ΠΑΡΑΦΟΡΗ, αλλά και ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΗ. Δεν θέλουμε να δούμε τον ΑΡΗ μας για άλλη μια φορά να γίνεται θύμα «χαρτιών και διατάξεων», αφού είμαστε ο μοναδικός σύλλογος σε όλα τα αθλήματα, που έχει βιώσει τιμωρίες και αγωνιστικές αδικίες ελέω της «τήρησης των κανονισμών», που ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ εφαρμόζονται ΜΟΝΟ σε εμάς.

Η διεκδίκηση και η κατάκτηση στόχων γίνονται ΠΑΝΤΑ μέσα στα γήπεδα και αυτό πρέπει να είναι το μοναδικό κριτήριο των κυρίων συμβούλων της ΕΟΠΕ, όσον αφορά την πλήρωση της πιθανής κενής θέσης, που θα προκύψει στην Α1 γυναικών.

Δεν θα πρέπει, κύριοι της ΕΟΠΕ, να λειτουργήσετε, όπως λειτουργούν κάποιοι άλλοι σε...διπλανές ομοσπονδίες, που έχουν κυριευθεί από τα συμφέροντα και τις πιέσεις και είτε κουκουλώνουν καταστάσεις είτε βγάζουν αποφάσεις ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ.

Αναλάβετε τις ευθύνες σας και την προσεχή Τετάρτη - ή όποτε συνεδριάσετε - φροντίστε να πάρετε μια απόφαση, που θα έχει αξιολογήσει τα αγωνιστικά κριτήρια και μόνο. Ακόμα, όμως κι αν θέλετε να λάβετε υπ’ όψιν σαν και τις… περαιτέρω προϋποθέσεις, που απαιτούνται από το καταστατικό, ο ΑΡΗΣ διαθέτει τα πάντα σε υποδομές, εγκαταστάσεις, οικονομικές δυνατότητες και σαφέστατα έχει αποδείξει στο πέρασμα του χρόνου, ότι έχει επενδύσει σε αυτό το άθλημα.

Από την πλευρά του Πανναξιακού ΑΟΝ παρακολουθούν το θέμα με διακριτικότητα και περιμένουν να τοποθετηθούν εφόσον υπάρξει κάτι επίσημο.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares