Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2017 02:40

Πατάνε παρκέ τη Δευτέρα 4/9 τα κορίτσια του Πανναξιακού

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ ξεκινάει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου.

Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Παπαδόπουλος βρίσκεται ήδη στο νησί από χτες το βράδυ ενώ σταδιακά από σήμερα το μεσημέρι θα έρθουν και οι Ελληνίδες αθλήτριες της ομάδας.

Η Αμερικανίδα Amanda Brown θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας μετά από άδεια που ζήτησε από την διοίκηση ενώ προς το τέλος του μήνα θα έρθει και η Καναδή Alissa Coulter εφόσον τελειώσει τις υποχρεώσεις της με την εθνική ομάδα του Καναδά.

Ο Πανναξιακός έχει ήδη δημιουργήσει ένα δυνατό ρόστερ με τις Βίκυ Σεφεριάδου (πασαδόρος), Ηλιάνα Ιακωβίδου (λίμπερο), Παναγιώτα Διώτη (ακραία), Αποστολία Νούσια (ακραία), Άννα Καλαντάντζε (κεντρίκη), Κωνσταντίνα Σφυρή (πασαδόρος),  Κατερίνα Μπολέτου (διαγώνια), και τις ξένες Amanda Brown (κεντρική) και Alissa Coulter (ακραία). Υπό τις οδηγίες του προπονητή τους κ. Παπαδόπουλου αναμένεται να παρουσιάσουν ένα σύνολο που θα συνεχίσει τις επιτυχημένες πορείες της ομάδας στις εγχώριες διοργανώσεις.

Παράλληλα με την γυναικεία ομάδα, στο νησί αναμένεται σήμερα το μεσημέρι και ο προπονητής των ακαδημιών βόλεϊ του συλλόγου κ. Βασίλης Τσιουπλής που σε άμεση συνεργασία με τον Κώστα Παπαδόπουλο θα οργανώσουν τα τμήματα υποδομών.

Οι εγγραφές στις ακαδημίες βόλεϊ έχουν ξεκινήσει και θα πραγματοποιούνται καθημερινά 19:30 έως 21:00 στο γραφείο του συλλόγου στο ΔΑΚ Νάξου.

PAON_AFISA_AKADHMIES.jpg

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares