×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Κυριακή, 31 Ιουλίου 2011 12:26

Θέλω πρωτάθλημα με 4η ομάδα ....

PAROYSIASH_PROPONHTON_630X300

Σάββατο βράδυ σε κεντρικό γνωστό ξενοδοχείο της Νάξου και ο Πανναξιακός αρπάζει την ευκαιρία λόγω της διεξαγωγής της τελικής φάσης του Beach volley και προχωρεί σε συνέντευξη Τύπου με σκοπό να γνωρίσουν όλοι το νέο  προπονητικό δίδυμο της ομάδας: τους Σούλη Τουρσούγκα και Γιώργο Δερμάτη…  

Και με το καλημέρα άρχισαν οι ειδήσεις, τα ξεκαθαρίσματα ως προς τους στόχους, και τις διαθέσεις τόσο της ομάδας όσο και των προπονητών. Κι αν μη τι άλλο ήταν απόλυτα ξεκάθαροι στα θέλω τους…  Ο γραμματέας της ομάδας Βασίλης Βρούτσης σχολίασε το θέμα της wild card για το οποίο ουκ ολίγα γράφτηκαν κυρίως σε εθνικό επίπεδο και προκάλεσαν αρκετές αντιδράσεις «ναι ήταν πειρασμός η πρόκληση της απευθείας ανόδου στην Α1. Όμως το συζητήσαμε και αποφασίσαμε ότι το πιο σωστό είναι να προχωρήσουμε με αργά και σταθερά βήματα. Αυτό θα κάνουμε. Και σας λέω ότι εάν μας έλεγαν να ανέβουμε, να κάνουμε χρήση της wild card θα απαντούσαμε αρνητικά».

PAROYSIASH_PROPONHTON_PAIXTRIES

Εξήγησε τους λόγους της απόκτησης του κορυφαίου προπονητικού διδύμου στην ιστορία τα Α1 (καθώς κουβαλάνε 14 τίτλους); « Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα που να είναι ανταγωνιστική και να στηρίζεται σε ντόπιο υλικό και πρόσωπα. Αυτός είναι και ο λόγος που επιλέξαμε τους συγκεκριμένους προπονητές. Στις συζητήσεις που κάναμε μας έδειξαν ότι μπορούν να το πετύχουν. Δεν θέλουμε να είμαστε περαστικοί. Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε καθώς είμαστε μία ομάδα που έρχεται από νησί. Και είναι δύσκολο για μία νεοφώτιστη επαρχιακή ομάδα να ανταπεξέλθει σ’ αυτές τις δυσκολίες. Και αυτό το δίδυμο μας εγγυάται ότι θα μας προστατεύσεις. Είναι οι κατάλληλοι άνθρωποι. Μας έδειξαν με το καλημέρα ότι αγαπάνε το νησί. Έχουν έρθει στο παρελθόν και γνωρίζουν τι θα αντιμετωπίσουν. Θα δώσουν έμφαση στην ανάπτυξη των ακαδημιών σε ακόμη μεγαλύτερο βάθος σε σχέση με πέρυσι. Θα δουλέψουν με ναξιώτες προπονητές και θα τους μάθουν τα μυστικά που έχουν μάθει κι αυτοί. Και βέβαια θέλουμε κοντά μας για μία ακόμη φορά τον κόσμο όπως στους αγώνες μπαράζ αλλά και όλους τους φορείς του νησιού ώστε όλοι μαζί να προχωρήσουμε για το καλό του νησιού, των παιδιών μας και του αθλητισμού»

PAROYSIASH_PROPONHTON

Τι είπε ο Γιώργος Δερμάτης στην πρόκληση αυτού του εγχειρήματος; «η επιλογή μας δεν έχει σχέση με τα οικονομικά ζητήματα. Έχει σχέση με την όρεξη που έχουμε για δουλειά και με το υλικό και την διάθεση των ανθρώπων που συναντήσαμε εδώ στο νησί. Θέλουμε να κάνουμε τη Νάξο ένα μεγάλο εργαστήριο παραγωγής ταλέντων. Η Ελλάδα είναι σε μερική χρεωκοπία το βόλεϊ σε ολική. Αλλά με την συμπαράσταση όλων θα τα καταφέρουμε. Θα μαζέψουμε όλα τα παιδιά από την 5η Δημοτικού έως την 2η Λυκείου και θα δουλέψουμε με στόχο σε δέκα χρόνια η Νάξος να δουλεύει μόνο με τα δικά της παιδιά. Και χωρίς εξωτερική βοήθεια. Η δυνατόν να μπορεί να κερδίσει και από αυτά τα ..παιδιά με μεταγραφές. Θέλουμε το βόλεϊ να γίνει ένα κοινωνικό φαινόμενο στο νησί και όλοι να είναι ευτυχισμένοι. Ο στόχος δεν είναι άλλος από την δημιουργία μίας καλής και ανταγωνιστικής ομάδας σε επίπεδο πρωταθλητισμού γιατί όχι και στην Α1 ώστε να λειτουργεί ως βιτρίνα για τα τμήματα υποδομής. Το μυστικό είναι ότι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και έχουμε οριοθετήσει και το χρόνο που θα το πετύχουμε…»

PAROYSIASH_PROPONHTON.KOSMOS

Τι απάντησε ο Σούλης Τουρσούγκας για το εάν έχει στο μυαλό του ένα ακόμη πρωτάθλημα; «ναι αυτό θέλω. Ένα ακόμη πρωτάθλημα. Με τον Πανναξιακό γιατί όχι. Οι φιλοδοξίες μας είναι μεγάλες. Τα σχέδια μας είναι πολλά , πάρα πολλά. Έχουμε ως αποστολή να φτιάξουμε ακαδημίες. Έχουμε βάλει στοίχημα να πετύχουμε την ανάπτυξη του βόλεϊ στο νησί. Και δεν θα τα παρατήσουμε έως να το πετύχουμε. Με την βοήθεια όλων. Θα διεκδικήσω αυτό που μου ανήκει κι εάν αυτό είναι ένα πρωτάθλημα. Ναι γιατί όχι. Πιστεύω ότι θα κάνουμε πολλά ωραία πράγματα εδώ. Και θα βγει κάτι πολύ πολύ όμορφο».

PROPONHSH

Στην ερώτηση για το εάν υπάρχει χρονοδιάγραμμα συνεργασίας αμφότεροι απάντησαν; «Όσο μας αρέσει και αντέχουμε να αγαπάμε το βόλεϊ θα είμαστε στη Νάξο» και ο Γιώργος Δερμάτης πρόσθεσε «θέλω εδώ να τελειώσω την προπονητική μου καριέρα. Στη Νάξο. Θέλω να αφήσω πίσω μου κάτι. Έργο και η Νάξος μου προσφέρει αυτή την ευκαιρία».

PROPONHSH.1

Όσο για τις μεταγραφές ή το μπάτζετ; Επίσημα ο Πανναξιακός έχει αποκτήσει έως τώρα μόνο την Χριστίνα Χάρις (20,1,80) από το Καρλόβασι Σάμου και η Νάντια Μαύρου επιβεβαίωσε ότι είναι σε συζητήσεις με τον Πανναξιακό για τη νέα χρονιά. Έδωσε πάντως κανονικά το παρών στην εκδήλωση όπως και η Φίφη Σαπαρέφσκα με την οποία επίσης υπάρχουν συζητήσεις. Σήμερα πάντως στη πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες των Τουρσούγκα – Δερμάτη η Μαύρου όπως και η Χάρις έδωσαν κανονικά το παρών…

Δηλώσης Xριστίνας Χάρρις στο naxos news

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares