Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2019 16:57

Ο Ναύαρχος Βότσης νικητής του Τουρνουά Παγκορασίδων της Νάξου [pics-vids]

Με έναν συγκλονιστικό τελικό, γεμάτο ανατροπές και σασπένς που τελικά κρίθηκε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες, ο Ναύαρχος Βότσης πήρε τη νίκη με 3-2 απέναντι στον ''κουρασμένο'' ΑΜΣ Φιλωτίου και έγινε η ομάδα που κατέκτησε την πρώτη θέση στον Αναπτυξιακό Τουρνουά Βόλεί Παγκορασίδων που διοργανώθηκε το σαββατοκύριακο 29-30 Ιουνίου στη Νάξο από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον σύλλογο της ορεινής Νάξου.

Μπροστά σε ένα ενθουσιώδες που για ακόμη μία φορά δημιούργησε ένα γιορτινό κλίμα στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου, οι παίκτριες των δύο ομάδων απελευθερώθηκαν παίζοντας πολύ καλό βόλεϊ, που κράτησε κυριολεκτικά αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και τον τελευταίο πόντο.

Η ομάδα από τη Καλαμαριά που επέδειξε ότι διαθέτη πολύ καλό υλικό και μία καλοδουλεμένη ομάδα από τον προπονητή κ. Δημήτρη Βαλσαμίδη, κατάφερε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο το κακό ξεκίνημα του ΑΜΣ Φιλωτίου και να προηγηθεί σχετικά εύκολα με 2-0 (25-15, 25-14).

Οι διορθωτικές κινήσεις και η ψυχή παρά τους 9 συνεχόμενους αγώνες που έδειξαν στη συνέχεια οι πρωταθλήτριες Αιγαίου, έφεραν μία ανατρεπτική κατάσταση στο παιχνίδι, καθώς όσο εύκολα έμειναν πίσω στο σκορ, έτσι εύκολα έφτασα στο 2-2 (14-25, 17-25).

Στο τάι μπρέικ έγινε μία πραγματική μάχη, με τον αγώνα να μην ενδείκνυται για καρδιακούς, αφού οι δύο ομάδες «διψασμένες» για τη νίκη και την πρωτιά του τουρνουά, πήγαιναν πόντο - πόντο. Τελικά, ο Ναύαρχος Βότσης, πιο φρέσκος, με λιγότερα λάθη και πιο σωστές ενέργειες στο τέλος κατάφερε αν πάρει τη νίκη με 15-13 και παράλληλα να πανηγυρίσει την πρωτιά του τουρνουά.  

Ναύαρχος Βότσης - ΑΜΣ Φιλωτίου 3-2 (25-15, 25-14, 14-25, 17-25, 15-13)

Διαιτητές: Βασίλης Οικονόμου - Κατερίνα Μουστάκη 

Γραμματεία: Στέλλα Τζακωνιάτου

2019-07-01_1_5ccc1.jpg

Στον Μικρό Τελικό, αν και ο Παναθηναϊκός φάνηκε αρκετά βελτιωμένος σε σχέση με τον ημιτελικό, αλλά ο Ηρακλής Κηφισιάς ήταν η ομάδα που είχε σταθερότητα στην απόδοση της, κάνοντας τα λιγότερα λάθη.

Η ομάδα του Βαγγέλη Κοσμά μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε με 1-0 (25-13). Στη συνέχεια, σε ένα ξέσπασμα του ο Παναθηναϊκός του Αποστόλη Γούτη ισοφάρισε σε 1-1 (15-25). Τα υπόλοιπα 2 σετ μέχρι το τελικό 3-1 ήταν εύκολη υπόθεση για τον Ηρακλή Κηφισιάς, καθώς τα καθάρισε με 25-14 και 25-7.

Ηρακλής Κηφισιάς - παναθηναϊκός 3-1 (25-13, 15-25, 25-14, 25-7)

Διαιτητές: Παπαδόγιαννης - Θεοδοσίου 

Γραμματεία: Τζακωνιάτου

2019-07-01H_dfaec.jpg

 Το τουρνουά έκλεισε με τις απονομές που έγιναν στο ''Πλάτανος Καφέ΄'' στο Φιλώτι, που ήταν χορηγός της αναμέτρησης.

Εκεί, εκτός από τις απονομές, είχαμε και την βράβευση της βετεράνου διεθνή, Σοφίας Αγγελάκη, ενώ απονεμήθηκε πλακέτα και στον εκπρόσωπο του Επάρχου Νάξου κ. Γιάννη Μαργαρίτη, ο οποίος απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, αλλά η συνδρομή του για ακόμη μία φορά ήταν πολύτιμη για τη διεξαγωγή του τουρνουά. Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΑΜΣ Φιλωτίου κ. Γιάννης Ψαρράς, επισήμανε την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφέρειας και προσωπικά του κ. Μαργαρίτη σε όλες τις διοργανώσεις του συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, τον δήμο Νάξου εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Μανιός, ο οποίος μετέφερε τους χαιρετισμούς των Δημάρχων κ.κ. μαργαρίτη και Λιανού και υποσχέθηκε δημοσίως ότι σύντομα θα έχουμε εξελίξεις για την κατασκευή του κλειστού στο Φιλώτι.

Χαιρετισμό απεύθυνε μέσω επιστολής του και ο πρόεδρος της Κοινότητας Φιλωτίου κ. Βασίλης Κρασσάς.

Τέλος, στην εκδήλωση έδωσε το παρών και ο υποψήφιος Βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ, Φιλωτίτης, Ιατρός κ. Γιάννης Βλασερός, που απεύθυνε χαιρετισμός, ενώ νωρίτερα βρέθηκε και στο κλειστό παρακολουθώντας τους αγώνες.

Δείτε τα βίντεο των αγώνων, των απονομών και φωτογραφίες

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares