Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011 14:05

Πλάνο και Τακτική είναι η Απάντηση σε ένα Παιχνίδι χωρίς Αύριο...

OMADA_ME_EA_LARISAS

Ο θρίαμβος του Πανναξιακού το προηγούμενο Σάββατο έχει την υπογραφή των δύο προπονητών της ομάδας (Τουρσούγκα - Δερμάτη) οι οποίοι  παρά  τα ατυχή αποτελέσματα των εκτός έδρας αγώνων κατάφεραν να βελτιώσουν την απόδοση της ομάδας  κάνοντας  πολύ καλές εμφανίσεις στα εντός έδρας παιχνίδια. Γεγονός που τους κάνει να αισθάνονται δικαιωμένοι για την επιμονή τους   στη μεθοδική δουλειά την πίστη και την υπομονή.

 

{div float:left}{/div}Κι αν απορείτε τι έχει αλλάξει απ' την τελευταία ήττα της ομάδας η απάντηση είναι : "επιμονή στο πλάνο και σωστή τακτική "
Στόχος λοιπόν αυτό το Σάββατο στο Κλειστό του Αλίμου η συνέχεια των καλών αποτελεσμάτων με την κατάκτηση της  νίκης και των  3 βαθμών απέναντι στους Τράχωνες.

Πρέπει λοιπόν να αποδειχθεί ότι τις μεγάλες ομάδες δεν τις κάνουν απαραίτητα τα πολλά λεφτά και τα ονόματα αλλά η σκληρή δουλειά το τσαγανό και η προσωπικότητα προπονητών και παικτριών.

Ο Πανναξιακός μέχρι τώρα διδάσκει οργάνωση και σοβαρότητα ομάδας οπότε το ζητούμενο είναι να ανταποκριθεί στις ανάγκες ενός ντέρμπι, ενός δύσκολου ψυχολογικά παιχνιδιού αλλά και μιας ευκαιρίας να αποδείξει το ότι είναι η καλύτερη ομάδα στον όμιλο του.

Χωρίς Αύριο λοιπόν καλούμαστε όλοι να στηρίξουμε την ομάδα το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και ώρα 20.00(βλ. Xάρτης)

Πηγή: naxosfan


Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares