Σάββατο, 01 Δεκεμβρίου 2012 22:45

Εύκολο βράδυ και τρία στα τρία!!

PANNAXIAKOS AON-NHREAS 2012

Την Τρίτη του νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές έκανε απόψε στο κλειστό της Νάξου Δημήτρης Περιστεράκης η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού κόντρα στο Νηρέα Χίου με 3-0 σετ.

NAXOS sima vofanonΟι Ναξιώτισσες έδειξαν την ποιότητα που διαθέτουν σαν ομάδα και πήραν μια εύκολη νίκη απέναντι σε μια νεανική ομάδα, που διαθέτει ταλέντο, αλλά της λείπει η εμπειρία. Μάλιστα το συγκεκριμένο ματς ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους τεχνικούς του Πανναξιακού για να δοκιμάσουν νέα σχήματα και να δώσουν λεπτά συμμετοχής σε παίχτριες που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά φέτος.

Το εύκολο βράδυ που είχε ο Πανναξιακό του δίνει την ευκαιρία να σκεφτεί τον επόμενο αγώνα της Τετάρτης 12/12, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ένωση Βύρωνα για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Ο αγώνας.

Η ομάδα της Νάξου έκανε ιδανικό ξεκίνημα μπαίνοντας πολύ δυνατά στον αγώνα και βάζοντας τις σωστές βάσεις έτσι ώστε να ισορροπήσει και να πάρει στη συνέχεια το πρώτο σετ 25-14. 
Η δυναμική των Ναξιωτισσών συνέχισε να ξεχωρίζει και στο δεύτερο σετ με την απόδοση τους να χτυπά κόκκινο αφού κάπου εκεί είδαμε πολύ καλές ενέργειες στην επίθεση αλλά και στην άμυνα που τους έδωσαν την κατάλληλη συγκέντρωση αλλά και ψυχραιμία ώστε να καταφέρουν να κάνουν το 2-0 στα σετ με 25-8 και να θέσουν γερή υποψηφιότητα για το ροζ φύλλο του αγώνα. 
Στο τρίτο σετ η ομάδα του Πανναξιακού φάνηκε αρχικά χαλαρή αφού είδαμε το φιλοξενούμενο Νηρέα να παίρνει τα ηνία παίρνοντας προβάδισμα και κρατώντας μια σταθερή διαφορά 3 πόντων.NAXOS Katsonis 200x100

Όλα αυτά όμως μέχρι το 9-12! Κάπου εκεί οι αθλήτριες του Γιώργου Δερμάτη πήραν και πάλι μπρος και κατάφεραν να φέρουν αρχικά το ματς στα ίσα και έπειτα να πάρουν προβάδισμα που κράτησε μέχρι το τέλος του τρίτου σετ που τους έδωσε τη νίκη με 25-19. 
Αξίζει να αναφερθούμε στις παρουσίες που ξεχώρισαν για τον Πανναξιακό και ήταν αυτές των Λαγουδάκη, Σιώρη, Χατζηνικολάου, Μουτζουρίδου και Καρπουζά, που με την και με την αστείρευτη ενέργεια της η πρώτη, την πείρα τους οι μεν πρώην αθλήτριες του Παναθηναικού και την φρεσκάδα της η δε πρώην πασαδόρος της Θέτιδας έδωσαν στη ομάδα αυτό που ακριβώς χρειαζόταν.
Για μια ακόμη φορά η παρουσία του κόσμου ήταν συγκλονιστική καθώς για άλλη μια φορά με τον τρόπο του έδειξε πως στηρίζει τον Πανναξιακό Α.Ο.Ν σε κάθε του βήμα.

Τα σετ: 25-14 (22΄), 25-08 (15΄), 25-19 (29΄).
Συνθέσεις
Πανναξιακός Α.Ο.Ν (Γιώργος Δερμάτης – Σούλης Τουρσούγκας): Χατζηνικολάου, Κακουράτου, Εμμανουηλίδου, Γκολφίνοπούλου, Σέργη, Καρπουζά, Σιώρη , Λαγουδάκη, Μουτζουρίδου, Φάρκωνα, Λάϊου, Σκούνα.


Νηρέας Χίου (Φ. Κυλαδίτης - Λυκός): Μαστοράκη, Μοσχούρη, Καραλή, Ξάνθου, Μάτα, Μυλωνά, Σιδεράτου, Σουλτάνη, Μπουλά, Παγώνη.

Διαιτητές: Βουδούρης, Μπαρμπούνης, Γραμματεία: Μουστάκη Κατερίνα
Της Νάνση Χερουβείμ

 

Με Ένωση Βύρωνα στο Κύπελλο ο Πανναξιακός ΑΟΝ.


Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares