Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015 08:34

Ευχαριστήριο Δελτίου Τύπου για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων εκφράζει την ικανοποίηση της για την απόλυτα επιτυχημένη οργανωτικά και αγωνιστικά διεξαγωγή του πανελληνίου πρωταθλήματος συνθέτων αγωνισμάτων στο ΔΑΚ Νάξου το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ευχαριστεί τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Ιωάννη Μαργαρίτη ο οποίος κατάφερε και ξεπέρασε όλα τα προβλήματα που εμφανίστηκαν κατά την πορεία μέχρι τη διεξαγωγή των αγώνων, τον Δήμαρχο Νάξου κ. Εμμ. Μαργαρίτη ο οποίος οργάνωσε τους φορείς του Δήμου που συμμετείχαν ως συνδιοργανωτές στους αγώνες και τον ΝΟΠΠΑΠΠΑ του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων εκφράζει ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τους δύο αφανείς στυλοβάτες των αγώνων και πραγματικούς εργάτες του στίβου τον Δημήτρη Μανδηλαρά και τον Πέτρο Σιδερή του Πανναξιακού και του Ναξιακού αντίστοιχα οι οποίοι ως γνώστες του αθλητισμού καθοδήγησαν, προνόησαν, οργάνωσαν και δούλεψαν χωρίς φειδώ πλήθος εργατοώρες για να οργανωθούν αγώνες αναβαθμισμένου επιπέδου. Σημαντικότητη ήταν και η συμβολή της υπαλλήλου του Επαρχείου Νάξου κ. Κατερίνας Σιδερή η οποία είχε την ευθύνη της οργάνωσης των αφίξεων και της φιλοξενίας όλων των αθλητών και παραγόντων που βρέθηκαν στη Νάξο το περασμένο Σαββατοκύριακο. Στα θετικά της εκδήλωσης και η εθελοντική παρουσία των τεσσάρων φυσικοθεραπευτών, δηλαδή της Μαρίας Γουρζή, του Βαγγέλη Κάρλοβιτς, της Susan Buerger και του Δημήτρη Αλιμπράντη οι οποίοι βοήθησαν τους αθλητές καθ'όλη τη διάρκεια των αγώνων.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares