Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015 15:58

Σε συνθήκες πανευρωπαικών αγώνων στίβου θα αγωνισθούν οι αθλητές μας.

Αγώνες στίβου «28αΚνωσεια» - Σάββατο 13 Ιουνίου - Παγκρητιο στάδιο.

Οργανωτικό τεστ για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εθνικών ομάδων στίβου

Το Σάββατο 13 Ιουνίου, μια εβδομάδα ακριβώς πριν από το μεγάλο αθλητικό ραντεβού, το ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΙΒΟΥ, η καρδιά του στίβου, θα κτυπά στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο Παγκρήτιο Στάδιο όπου η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης διοργανώνει τους αγώνες στίβου «ΚΝΩΣΕΙΑ», που διεξάγονται για 28ησυνεχή χρονιά.

Στους αγώνες θα συμμετέχουν 300 περίπου αθλητές και αθλήτριες στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα και τις διεθνείς διοργανώσεις.

Μεταξύ των σπουδαίων αθλητών που θα αγωνισθούν στους παραπάνω αγώνες και θα βιώσουν τις συνθήκες και ατμόσφαιρα ενός Πανευρωπαικού Πρωταθλήματος θα βρίσκονται και τέσσερα σπουδαία ταλέντα από την Μήλο που διακρίνονται σε Πανελληνιο επίπεδο, και θα εκπροσωπήσουν τον Κυκλαδίτικο στίβο και τις ομάδες του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ και Α.Ο ΜΥΚΟΝΟΥ όπου ανήκουν.

Η αθλήτρια των σύνθετων αγωνισμάτων Δάμη Χριστίνα του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα τον Ιούλιο στο Ναύπλιο θα αγωνισθεί με στόχο το μετάλλιο στο αγώνισμα των 80μ εμποδίων και στο άλμα σε μήκος.

Η Μαρία Καβαλιέρου του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο αν και θα αγωνισθεί σε μεγαλύτερη κατηγορία από την ηλικία της ο στόχος της είναι η κατάκτηση μεταλλίων τόσο στα 80 εμπόδια όσο και στο άλμα σε μήκος. Η 13χρονη Μαρία στοχεύει σε νέα μεγάλα ρεκόρ από το 5,17 στο μήκος και το 13,20 στα 80 εμπ.

Η Αφροδίτη Λιβανίου του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο η καλύτερη αθλήτρια των Κυκλάδων στις αποστάσεις θα αγωνισθεί στο αγώνισμα των 600μ, κόντρα στις καλύτερες αθλήτριες του αγωνίσματος με στόχο μια επίδοση που θα τις δώσει το δικαίωμα της διάκρισης..

Στους αγώνες επίσης αναμένεται να λάβει μέρος και η αθλήτρια του Α.Ο ΜΥΚΟΝΟΥ η ακοντίστρια Ιωάννα Μάλλη που προετοιμάζετε πυρετωδώς με στόχο την διάκριση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τον Ιούλιο στο Ναύπλιο. Στόχος της Ιωάννας μια βολή κοντά στα 35 μέτρα. Επίδοση εφικτή και αρκετή ακόμη και για την 1η θέση.

Τα ΚΝΩΣΕΙΑ, εκτός από την αγωνιστική σημασία για τους αθλητές αποτελούν και το βασικό οργανωτικό τεστ για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Στα πλαίσια της διεξαγωγής των Κνωσείων θα δοκιμαστούν όλες οι λειτουργίες του Παγκρητίου σταδίου, η έκδοση των αποτελεσμάτων, οι ροές κυκλοφορίας των αθλητών, τα ηχητικά, η παρουσίαση, η λειτουργία στο στάδιο των κριτών, οι υπηρεσίες υποστήριξης των αθλητών και διεξαγωγής των αγωνισμάτων και γενικότερα όλοι οι τομείς οργάνωσης του πρωταθλήματος.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares