Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017 22:54

Παρουσία με πολλές υποσχέσεις από τον Ναξιακό

Μόνο θετικά πρόσημα είχε η συμμετοχή των μικρών αθλητών του Ναξιακού στη τρίτη κατά σειρά ημερίδα που έλαβε μέρος στο κλειστό του Αγίου Κοσμά το Σάββατο 21 Ιανουαρίου.

Οι 7 αθλητές μας παρόλο την κούραση τους λόγο ταξιδιού λαμβάνοντας το βάπτισμα του πυρός στο κλειστό στίβο έδειξαν για ακόμα μια φορά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Ναξιακού ΓΣ. Κάνοντας σχεδόν όλοι ατομικά ρεκόρ και σε άλλες περιπτώσεις ισοφαρίζοντας τις δικές τους επιδόσεις έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.

Συγκεκριμένα, αρχίζοντας από τις μικρές κατηγορίες είδαμε την Δέσποινα Σορωκου σε ρόλο αθλήτριας ύψους παρόλο που το αγώνισμα της είναι οι μεγάλες αποστάσεις και ισοφάρισε το ρεκόρ της 1.30 χάνοντας σε λεπτομέρειες το 1.35.

Ο ρόλος της πολυπλευρικοτητας είναι πολύ σημαντικός σε αυτές τις ηλικίες και η συμμετοχή σε αγώνες μόνο θετικά μπορεί να φέρει.

Στη συνέχεια είχαμε ένα μόνο άτομο από τα φυτώρια την μικρή της παρέας την 11χρονη Νικολετα Σέργη όπου έκανε ατομικό ρεκόρ στα 60μ με χρόνο 9. 99 έχοντας λίγο άγχος όντας ο πρώτος της αγώνας σε σχετικά μεγάλη διοργάνωση .

 Τη σκυτάλη πήρε η Δελπρα Παολα η οποία κάνοντας μια πολύ καλή κούρσα και έχοντας μια ατυχία στο προτελευταίο εμπόδιο στο δρομο 60μ ΕΜΠ πέτυχε 11.07 μένοντας πολύ πίσω από το ρεκόρ της ακόμα έλαβε μέρος στο άλμα σε μηκος και πέτυχε 4.51 λίγα εκατοστά πίσω από το 4.62 που έχει ατομικό ρεκόρ.

Η αθλήτρια αυτή ετοιμάζεται για το διασυλλογικό συνθέτων μαζί με τον Σωκράτη Σαραλιωτη ο οποίος έκανε και αυτός την πρώτη του επίσημη εμφάνιση και πέτυχε στα 60μ 8.27 και στο άλμα σε μηκος 5.11.

Έπειτα είχαμε τον Φαρκωνα Γιάννη ο οποίος αγωνίστηκε στη σφαίρα με επίδοση 11.25 έμεινε αρκετά πίσω από τι ρεκόρ του αλλά έδειξε σημαντική βελτίωση σε τεχνικά σημεία. Ακόμα ο ίδιος αθλητής έλαβε μέρος και στα 150μ με επίδοση 19.29.

Την ομάδα συμπλήρωσαν ο Βιτζηλαιος Πέτρος ο οποίος μετά από αποχή επέστρεψε ξανά στην αγωνιστική δράση  και έλαβε μέρος στο άλμα σε μήκος όπου κυνήγησε το όριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Τέλος είχαμε την επανεμφάνιση της αθλήτριας μας Δετσης Αγγελικής η οποία λόγω σπουδών γυμνάζεται στην Αθήνα με την Δέσποινα Πακου. Η Αγγελική έκανε μερικά άλματα στο ύψος περνώντας άνετα το 1.45 και χάνοντας το 1.50 για λεπτομέρειες .

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έκαναν αυτό το ταξίδι κυνηγώντας όχι τόσο α ρεκόρ αλλά την εμπειρία σε μεγάλους αγώνες. Συνέχεια θα έχουμε στην ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στο ΣΕΦ στις 4 Φεβρουαρίου.

Πέτρος Σιδερής

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares