Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 11:07

Πανναξιακός: Στη δεύτερη θέση οι πρωταθλητές στίβου στους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες

Τη δεύτερη θέση στη συνολική βαθμολογία των Αιγαιοπελαγίτικων αγώνων που έγινε στη Μήλο κατέλαβε ο Πανναξιακός.

Αναλυτικά:

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. και ειδικότερα το τμήμα στίβου συγχαίρει τους Πρωταθλητές στίβου του συλλόγου που πέτυχαν την μεγάλη διάκριση, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση της συνολικής βαθμολογίας των Αιγαιοπελαγίτικων αγώνων που έγινε στη Μήλο το διήμερο 30/09-01/10/2023. Επίσης, η ομάδα μας κατέλαβε την 1η θέση στη βαθμολογία των γυναικών και την 2η θέση στη βαθμολογία των ανδρών.
​Ειδικότερα, τα μετάλλια ήταν:
• 3  χρυσά ( Δρίτσας Ι. 400μ.εμπόδια, Κεβορκιάν Γ. άλμα εις μήκος και Φέρρα Α. 400μ.)
• 8 αργυρά ( Βαθρακοκοίλης Σ. 1000μ., Βενιέρη Κ. σφαιροβολία, Βενιέρης Μ. σφαιροβολία, Βαθρακοκοίλη Δ. άλμα εις μήκος, Αργυρού Μ.400μ., 4Χ100μ. ανδρών, Σταματόγιαννης Μ. σφαιροβολία και δισκοβολία)
• 6 χάλκινα (Μαχαίρα Β.1500μ., 4Χ80μ.αγοριών, Κεβορκιάν Γ. τριπλούν, Σιάτρας Ε. άλμα εις μήκος, Ακτύπης Π.σφαιροβολία και δισκοβολία)
Επίσης, είχαμε πολλές διακρίσεις σε διάφορα αθλήματα από μικρούς κυρίως πρωταθλητές μας.

Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την Οργανωτική επιτροπή των αγώνων, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων και τον Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων για την άψογη διοργάνωση των αγώνων.
​Ιδιαίτερη μνεία, φυσικά για τους πολυάριθμους χορηγούς της ομάδας οι οποίοι συνέβαλαν αποφασιστικά στην διεκπεραίωση αυτής της πανάκριβης αποστολής( ξενοδοχεία και σίτιση για 3 μέρες). Έχουμε δημοσιεύσει ήδη τον κατάλογο με τους μεγάλους χορηγούς των αγώνων και απομένει η δημοσίευση του ανάλογου καταλόγου με τους τακτικούς χορηγούς μας.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares