Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019 00:10

Τα βρήκε… σκούρα, αλλά έφτασε στην πέμπτη νίκη ο ΑΠΑΣ

Σε μία ακόμη νίκη έφτασε ο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” που το βράδυ του Σαββάτου 23 Μαρτίου επικράτησε με σκορ 56-62 στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου “Δημήτρης Περιστεράκης” του Πανναξιακού και συνέχισε το νικηφόρο και αήττητο σερί του στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του ανδρικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Η ομάδα της ορεινής Νάξου, μπορεί να μην είχε το αγωνιστικό πρόσωπο των προηγούμενων παιχνιδιών, ωστόσο χάρη στις προσωπικές ενέργειες του Νίκου Χάρου κυρίως στο τρίτο δεκάλεπτο έφτασε στο ροζ φύλλο αγώνα.

Από την άλλη, οι παίκτες του Τάσου Βάβουλα πάλεψαν το παιχνίδι και μάλιστα προς το τέλος της αναμέτρησης κόντεψαν να γυρίσουν το ματς, όταν με προσωπικές ενέργειες του Νίκου Αρτσάνου μείωσαν στους -4 (56-60) 50 δευτερόλεπτα πριν ακουστεί για τελευταία φορά η κόρνα της γραμματείας.

Σε γενικές γραμμές διεξήχθη ένα πολύ καλό και γρήγορο παιχνίδι, με τον τυπικά γηπεδούχο Πανναξιακό να αρκετά εύστοχος έξω από την γραμμή των 6μ.75εκ., ενώ οι Απεραθείτες του Θοδωρή Μάμμου από την άλλη κυριάρχησαν κάτω από τα καλάθια με τους Χάρο και Μελά να είναι οι πρωταγωνιστές.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, ο ΑΠΑΣ παραμείνει μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Β’ ομίλου έχοντας το απόλυτο (10β.), ενώ ο Πανναξιακός που γνώρισε την τέταρτη ήττα του θα διεκδικήσει την πρόκριση, ως δεύτερος, με νίκη επί της ΑΕ Σαντορίνης την τελευταία αγωνιστική, αρκεί να καλύψει την διαφορά των 18 πόντων που είχε ηττηθεί στο ματς του πρώτου γύρου (76-58).

Να σημειωθεί ότι οι τέσσερις πρώην παίκτες του Πανναξιακού, οι Νίκος Μυλωνάς, Σπύρος Μάκαρης, Παναγιώτης Καλαβρός και Παναγιώτης Πολίτης επέλεξαν να μην αγωνιστούν απέναντι στην πρώην ομάδα τους, από σεβασμό απέναντι στους επί χρόνια πρώην συμπαίκτες τους…

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αγγ. Σαμοθράκης, Βασ. Κασάπη.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-12, 25-29 (ημίχρονο), 41-51, 56-62.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ (Τ. Βάβουλας): Κρητικός 2, Μαγγιώρος 8, Πιτταράς 4 (1), Αρτσάνος 22 (4), Λάσκαρης 2, Γρυλλάκης 10, Σορώκος, Αδελφουλάκος 8 (1), Σαράντος, Βόμβας, Μαστρογιαννόπουλος, Μαυρομάτης.

ΑΠΑΣ “ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ” (Θοδ. Μάμμος): Σεϊντίνι, Κιόσκου 7 (1), Χουζούρης, Πολίτης, Καλαβρός, Αθανασιάδης 9 (1), Ονάσογλου 4, Χάρος 22 (2), Μυλωνάς, Βουτυρόπουλος 6, Κεφαλιανός 4, Μελάς 10.

Η βαθμολογία 

vathmo_antriko_bigyfrdtrse_7d1e9.png

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares