Τετάρτη, 03 Απριλίου 2019 23:54

Τζάμπολ στο φάιναλ φορ των κορασίδων

Η αυλαία της τελικής φάσης των κορασίδων ανοίγει από την Παρασκευή (5/4) το απόγευμα στη Σαντορίνη, που αναμένεται αρκετά αμφίρροπη. Συγκεκριμένα στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο “ΔΑΠΠΟΣ“ θα διεξαχθεί το φάιναλ φορ και αφορά τις κορασίδες.

Η καρδιά του πρωταθλήματος θα χτυπάει αύριο και μεθαύριο Σαββάτο στη Θήρα, όπου οι τέσσερις καλύτερες φετινές ομάδες, η οικοδέσποινα ΑΕ Σαντορίνης, ο ΑΟ Ερμούπολης, ο ΤΑΚ Περιστεριώνας και ο ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός θα διεκδικήσουν τον τίτλο.

Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο (7:00 μ.μ.) και ο πρωταθλητής Κυκλάδων θα πάρει μέρος στην προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος. Κάτοχος του τίτλου είναι ο Περιστεριώνας Τήνου, ο οποίος στον περσινό μεγάλο τελικό της Πάρου, τα κορίτσια του Παναγιώτη Σιώτη κέρδισαν στον τελικό τον ΑΟ Ερμούπολης με σκορ 39-47.

Συνδιοργανωτές είναι το ΔΑΠΠΟΣ, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η ΕΣΚ Κυκλάδων και η ΑΕ Σαντορίνης. Για όσους δεν έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες, το sportcyclades.gr θα μεταδώσει ζωντανά το φάιναλ φορ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05/04/2019:

 ΔΑΠΠΟΣ (5:00 μ.μ.): ΑΕ Σαντορίνης – ΑΟ Ερμούπολης (ημιτελικός)

ΔΑΠΠΟΣ (7:00 μ.μ.): ΤΑΚ Περιστεριώνας – ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός (ημιτελικός)

 ΣΑΒΒΑΤΟ 06/04/2019:

ΔΑΠΠΟΣ (5:00 μ.μ.): ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

 ΔΑΠΠΟΣ (7:00 μ.μ.): ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

rtgsdggsdfggsd_fb4d7.jpg

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares