Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019 14:50

Νάξος: Νέο μπασκετικό σωματείο με την επωνυμία Πανναξιακός ΑΟΚ

Με γοργούς ρυθμούς τρέχουν οι εξελίξεις στη Νάξο όσο αφορά το άθλημα του Μπάσκετ.

Όλα δρομολογήθηκαν, μετά την αντίδραση στην απόφαση του Πανναξιακού ΑΟΝ να μην δηλώσει συμμετοχή στα πρωταθλήματα μπάσκετ και την πρωτοβουλία μίας ομάδας ανθρώπων να επιληφθούν του θέματος.

Το ημερολόγιο έγραφε 10 Ιουλίου, όταν ένας εξ αυτών των παραγόντων, ο κ. Στέφανος Μαστρογιαννόπουλος μίλησε για το πρόβλημα στο sportcyclades.gr και την απόφαση τους να κινηθούν δραστικά για τη διάσωση του μπασκετικού τμήματος του Πανναξιακού.

Έκτοτε φαίνεται ότι έχουν γίνει συναντήσεις και διαβουλεύσεις επί του θέματος, όπου συμμετείχαν μέλη της διοίκησης του Πανναξιακού και άνθρωποι τις ομάδας που έχει λάβει την πρωτοβουλία. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές έχουν καταφέρει να συνεννοηθούν σε κάποια πράγματα και να λάβουν κοινές αποφάσεις οι οποίες αναμένεται να ανακοινωθούν από κοινού, καθώς το εγχείρημα θα κινηθεί σε επίπεδο συνεργασία των δύο συλλόγων.

Οι πηγές μας αναφέρουν ότι έχει ληφθεί η απόφαση να υπάρξει συμμετοχή κάποιων τμημάτων στα πρωταθλήματα της ΕΣΚ Κυκλάδων από τη φετινή χρονιά.

Τέλος, η ίδια ομάδα ανθρώπων έχει προχωρήσει στη σύσταση σωματείου με την επωνυμία Πανναξιακός Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης, στο οποίο συμμετέχουν ως ιδρυτικά μέλη επιφανείς πολίτες και επιχειρηματίες της Νάξου. Το τι θα γίνει ακριβώς  και ποια θα είναι η δράση του Πανναξιακού ΑΟΚ, αυτό θα γίνει γνωστό από τους παράγοντες που έλαβαν αυτή την πρωτοβουλία.

Εν αναμονή εξελίξεων και ανακοινώσεων λοιπόν... 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares