×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2012 14:14

ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ...

andrwn aris-newrion syrou

Το ντέρμπι της αγωνιστικής πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο κλειστό γυμναστήριο της Ερμούπολης ανάμεσα στον Α.Ο.ΑΡΗ και τον Α.Ο.ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ για το πρωτάθλημα των αντρών.

Αγωνιστικά το παιχνίδι ήταν πάρα πολλή δυνατό με πολλά φάουλ και πολλή ένταση δείχνοντας οτι και οι δυο ήθελαν πολλη την νικη. Οι δυο ομάδες πηγαίναν χέρι  χέρι σε όλοι την διάρκεια του αγώνα αλλά η μεγάλη νικήτρια του αγώνα ήταν η ομάδα της ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ με σκορ 54-56

William Hill Sports Αξιοσημείωτο του αγώνα είναι ότι η ομάδα της Ερμούπολης παρατάχθηκε με τέσσερις αθλητές απο το παιδικό,τρεις απο το εφηβικό και πέντε που είναι ηλικιακά για το αντρικό. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον μικρό Παναγίωτη Τζώρτζη που αν και μόνο δεκαπέντε χρονών κατάφερε να σταθεί καλά στο γήπεδο και να κλέψει το χειροκρότημα των  φιλάθλων χωρίς αυτό να σημαίνει οτι  τα άλλα παιδιά που αγωνίστηκαν δεν έπαιξαν καλά. Αυτό δείχνει πόσο καλή δουλεία γίνεται στις ακαδημίες της ομάδας  απο τον  προπονητή Αντρέα Μαύρο.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
12-14
15-15
15 -19
12-8

Α.Ο.ΑΡΗΣ ΠΑΡΜΑΞΙΔΗΣ,ΚΑΚΟΥΡΗΣ,ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ,ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ,ΠΑΠΙΤΣΗΣ,ΤΡΕΝΖΙΟΣ,ΔΑΣΚΟΣ,ΣΥΡΙΑΝΟΣ,ΜΑΝΟΥΣΟΣ,
ΘΕΩΧΑΡΗΣ,ΣΑΒΒΑΣ
Α.Ο.ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ (ΜΑΥΡΟΣ) ΤΖΩΡΤΖΗΣ,ΤΟΜΕΛΙΤΣ,ΛΕΜΠΕΣΗΣ,ΚΡΗΤΙΚΟΣ,ΒΑΒΙΤΣΑΣ,ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ,ΚΟΤΣΟ ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ,ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ,ΡΟΥΣΣΟΣ,ΣΤΕΛΛΑΣ.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares