Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2011 16:24

''Τετράστεροι'' οι Τραγαιώτες πάτησαν κορυφή…

ASTERAS_-_LAVA_630

Με αποτελεσματικότητα και κορυφαίο τον Βασίλη Δεδρινό (2 γκολ), ο Αστέρας Τραγαίας πήρε τη νίκη με 4-0 απέναντι στην Λάβα και «πάτησε» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας Κυκλάδων.

ASTERAS_-_LAVA_1

Καλύτερος ο Αστέρας

Η ομάδα του Αστέρα ήταν σαφώς καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την εύκολη νίκη απέναντι στην Λάβα, που δεν φάνηκε ικανή να απειλήσει την εστία του Αλιμπέρτη σε κανένα σημείο του αγώνα και να πάρει κάτι καλό από το παιχνίδι.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι έδειξαν σαφής αδυναμίες στην άμυνα και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να έχουν μια πολύ μέτρια απόδοση στον αγώνα. Η Λάβα δικαίως φωνάζει για πέναλτι που δεν της δόθηκε στο 10ο λεπτό, όπου ο Κατσίπης σε προσπάθεια του να κλέψει την μπάλα από τον Αλιμπέρτη ανατράπηκε από τον τελευταίο, με τον Διαιτητή Κύριο Ρούσσο να λέει συνεχίζεται.

Του άνηκε

Μόνο δίκαιο θα μπορούσε να κριθεί το αποτέλεσμα του αγώνα, στο οποίο ο Αστέρας Τραγαίας ήταν η καλύτερη ομάδα και μπήκε στον αγώνα πιέζοντας την Λάβα από νωρίς και ζητώντας το γκολ, που θα τον έβαζε σε «θέση οδηγού». Οι Μασούρας και Μπέκιμ προειδοποίησαν στο 6΄και στο 16΄με δύο κλασικές ευκαιρίες, που έχασαν. Στην συνέχεια ο Φρατζέσκος σε μια προσπάθεια από δεξιά πάσαρε άψογα στον Μενδρινό, που ήταν στο ύψος του πέναλτι και δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ για τον Αστέρα. Στην επόμενη φάση ο δημιουργός του πρώτου γκολ Φρατζέσκος, έγινε εκτελεστής και εκμεταλλευόμενος αδράνεια στην άμυνα της Λάβας χρήστηκε σκόρερ δίνοντας προβάδισμα (2) τερμάτων στον Αστέρα. Το 3-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου έγινε από τον Δεδρινό με κεφαλιά στο 31΄. Θα πρέπει να σημειόσουμε, ότι ο Αστέρας είχε και δοκάρι με τον Μασούρα.Οι φάσεις, που έκανε η Λάβα στο πρώτο μέρος περιορίζονται στην φάση του πέναλτι.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν κάπως πιο συντονισμένη στο δεύτερο μέρος και με σωστή ανάπτυξη προσπάθησαν να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία του Αλιμπέρτη. Μάλιστα στο 58΄και στο 60΄η ομάδα της Λάβας έχασε μοναδικές ευκαιρίες να μειώσει το σκορ, μετά από μία εκτέλεση κόρνερ και ένα σουτ έξω από την περιοχή. Φτάνοντας προς το τέλος του αγώνα και ενώ η άμυνα της Λάβας είχε ανοίξει ,ο Δεδρινός σε τετ ατ τετ με τον Ζαμπέλη, τον οποίο κρέμασε με ΄΄λόμπα΄΄ δεν κατάφερε να σκοράρει αφού η μπάλα έσκασε στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επόμενη καλή στιγμή για τους Τραγαιώτες ο Σαρρής, που είχε περάσει σαν αλλαγή, βρήκε την άμυνα της Λάβας και πάλι ανοιχτή και έκανε το τελικό 4-0.

ASTERAS_-_LAVA_2

Εκτός την φάση του πέναλτι καλή ήταν η διαιτησία των Ρούσσου, Μενδρινού και Van Aaken

Συνθέσεις

Αστέρας Τραγαίας(Βλησίδης) Αλιμπέρτης, Καπαρέλης (55΄Τουλούπης), Δρύλλης, Βουτσίνος, Μαϊτός, Δεδρινός, Επταήμερος, Μάκαρης (62΄Στρούβαλης), Φρατζέσκος (74΄Σαρρής), Μασούρας, Capi.

Στρούβαλης, Μαρούλης, Χωριανόπουλος, Δρύλλης, Σαρρής, Τουλούπης, Κατσούλης

Α.Ο Λάβα (Ξαγοράρης) Ζαμπέλης, Δρόσος (26΄Βάλβης), Πρέκας, Δεναξάς, Σιγάλας, Βάλβης, Κατσίπης, Δρόσος, Συρίγος, Ζαμπέλης, Συρίγος (54΄Φουστέρης).

Φουστέρης, Βάλβης, Γαλανός.

Ακολουθούν γκολ, φάσεις, δηλώσεις και φωτογραφίες από τον αγώνα.

Βαθμολογία-Αποτελέσματα

AO_LAVA_STHN_TRAGAIA

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares