Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2020 13:57

As: Η RFEF θέλει τον Ράμος αρχηγό της Ολυμπιακής ομάδας στο Τόκιο

Ο διεθνής άσος της Ρεάλ Μαδρίτης Σέρχιο Ράμος είναι σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα As ο «εκλεκτός» της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας (RFEF) για να πάρει θέση και να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Ολυμπιακής ομάδας που θα δώσει το παρόν το επόμενο καλοκαίρι στους Αγώνες του Τόκιο.

Ο Σέρχιο Ράμος μετρά 172 συμμετοχές στην «φούρια ρόχας», τις περισσότερες από κάθε άλλον στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Βρίσκεται επίσης στην πρώτη 10άδα των διεθνών οποιασδήποτε εθνικότητας με τις περισσότερες παρουσίες, ενώ απέχει μόλις 4 ματς από το να γίνει ο Ευρωπαίος με τις πιο πολλές συμμετοχές, ξεπερνώντας τον Ιταλό Τζιανλουίτζι Μπουφόν, που κατέχει αυτή τη στιγμή τα πρωτεία.

Τα 12 ματς που τον χωρίζουν ακόμα από το να γίνει ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές παγκοσμίως και να αφήσει πίσω του τον Αιγύπτιο Χασάν, δεν είναι κάτι το απαγορευτικόγια τον Ράμος, ο οποίος τον ερχόμενο Μάρτιο θα κλείσει τα 35 του χρόνια.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, την τελική απόφαση θα πρέπει να λάβει οπροπονητής της U21 και της Ολυμπιακής ομάδας, Λουίς ντε λα Φουέντε, ο οποίος σαφώς και δεν θέλει να μείνει στην ιστορία ως ο άνθρωπος που έκλεισε την Ολυμπιακή πόρτα στον Σέρχιο Ράμος, τον οποίο παράλληλα έχει τονίσει επανειλημμένα πως θαυμάζει όσο λίγους παίκτες!

 

Πηγή: naftemporiki.gr

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares