Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013 02:10

Πρώτη νίκη με Τσάλμα

Με την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα με 3-2 επί της Προοδευτικής, επέστρεψε μετά από 20 ημέρες στην αγωνιστική δράση ο ΑΟ Μυκόνου. Ο αγώνας της 5ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ΄Εθνικής πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο γήπεδο του Κόρφου στη Μύκονο.

Η ομάδα του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη, επικράτησε κόντρα στην Προοδευτική πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ, των πολλών προβλημάτων.

Στα αγωνιστικά ο ΑΟ Μυκόνου προηγήθηκε με 1-0 μόλις στο 1ο λεπτό με απευθείας κόρνερ του Καρακασογλου, σκορ που πήγε και τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη ο Τσάλμας, που μπήκε στο 63΄στο παιχνίδι, έμελε να είναι αυτός που θα σημείωνε ακόμα δύο τέρματα. Έτσι ο χαρισματικός επιθετικός, αρχικά στο 64΄και στη συνέχεια στο 69΄, έκανε 3 τα τέρματα των Μυκονιατών, που κυριαρχούσαν στον αγωνιστικό χώρο και είχαν ένα δοκάρι στο 78΄.

Οι Μυκονιάτες λίγο έλειψε να τα ισοφαριστούν στο τέλος της αναμέτρησης, καθώς έχασαν την αυτοσυγκέντρωση τους και δέχτηκαν δύο γκολ (91΄&92΄) από τον Μάμαλο.

ΜΥΚΟΝΟΣ (Παχατουρίδης) Παλιούρας, Καρπαθάκης, Μπαλής, Μήτρακας (74' Πανέτας), Ξένος, Αργυρόπουλος (46' Μιρντίνα), Γιογιός, Καμπάνης, Καρράς, Λυμπερόπουλος (63' Τσάλμας), Καρακάσογλου

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Παπαδόπουλος) Ζήνωνος, Κατσίβελας, Νυφαδόπουλος, Τούρλος, Καψαλόποδας, Κολιούσης, Δούβλης (61' Ποτουρίδης), Μπούζας, Κουβάτσος (67' Γκάγκας), Μακαρονάς, Μάμαλος (69' Μουρούδης).

Φωτογραφίες από το παιχνίδι εδώ

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares