Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2013 14:40

Αήττητος στη Νάξο ο Αστέρας

Μπορεί να μη πραγματοποίησε καλή εμφάνιση χθες ο Αστέρας κόντρα στον Καρτεράδο, ωστόσο οι "Πορτοκαλί" κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 2-0 και να αναρριχηθούν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, όπου με 6 βαθμούς συγκατοικούν με τον ΑΜΣ Φιλωτίου.

Τα γκολ του Ψαρρού (32΄) και του έμπειρου Μιχάλη Αγγελή στο 44΄ήταν αρκετά για την ομάδα του Νίκου Βλησίδη να πάρει τη νίκη, κόντρα στον Καρτεράδο του Τζούρου, που προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι καλό από το ματς.

Από τον Αστέρα εκτός των σκόρερ καλή απόδοση είχαν οι: Δρύλλης, Κουφόπουλος. Ο Μιχάλης Αγγελής θεωρεί σημαντικό η ομάδα να προχωρά με νίκες, όπως τόνισε στο sportcyclades.gr: «Το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε μια καλή ομάδα όπως είναι ο Καρτεράδος, όπου πραγματικά γίνετε καλή δουλειά. Ίσως δεν ήμασταν και τόσο καλοί, αλλά πιστεύω ότι κάθε ομάδα μπορεί να μην πιάσει την απαιτούμενη απόδοση σε κάποιο ματς».

Ο Λευτέρης Τζούρος βλέπει σιγά-σιγά την ομάδα του να μπαίνει σε σωστό δρόμο και αυτό είναι σίγουρα κάτι που τον ικανοποιεί: « Μπορεί ακόμα να μην έχουμε την καλή πορεία στο πρωτάθλημα όμως βλέπουμε αρκετά πράγματα να βελτιώνονται στην ομάδα μας. Θέλουμε αρκετή δουλειά ακόμα. Π.Χ., στον τομέα του σκοραρίσματος, όπου θα δώσουμε και ειδικό βάρος στις απόμενες προπονήσεις».

Διαιτητές ήταν οι: Ρούσσος, Φαν Άακεν, Μπελίτσης.

Συνθέσεις

Αστέρας Τραγαίας (Βλησίδης): Πόλγια, Λεγάκης, Κουφόπουλος, Κατσούλης, Δρύλλης, Αγγελής, Μαρούλης, Επταήμερος, Μασούρας (63΄Κατσιούλης), Ψαρρός, Τουλούπης (77΄Παραράς).

ΑΟ Καρτεράδου (Τζούρος): Σορώτος, Βαρμάζης, Ζώτος (65΄Σόνυ), Φύτρος, Δακούτρος (λ.τ. 80΄ Παναγιωτίδης), Δεναξάς (70΄Χάλαρης), Λύκος, Κλουβάτος, Νομικός, Σελεστάι, Βαζαίος.

TRAGAIA-KARTERADOS 2-0TRAGAIA-KARTERADOS 2-0 2

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares