Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 23:29

Ο χαιρετισμός Μαργαρίτη για το 11ο Πανκυκλαδικό

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα είναι για ακόμη μία χρονιά αρωγός της ''Γιορτής του μικρού ποδοσφαιριστή'', του Πανκουκλαδικού Τουρνουά Ακαδημιών, που φέτος διοργανώνεται στην Πάρο, από τα τρία ποδοσφαιρικά σωματεία του νησιού.

Στην τελετή παρουσίασης την Περιφέρεια εκπροσώπησε ο Έπαρχος Πάρου κ. Μπιζάς, ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού κύριος Γιάννης Μαργαρίτης έστειλε τον ακόλουθο χαιρετισμό:
«Αφήνουμε τα παιδιά να παίξουν»! Πόσα περικλείει αυτή η φράση! Οι περισσότεροι βάζουμε τους δικούς μας κανόνες ακόμη και στα παιχνίδια των παιδιών μας και εξαφανίζουμε τον αυθορμητισμό και τη φαντασία τους. Στοιχεία απαραίτητα για το «στήσιμο» της προσωπικότητάς τους.
Άλλη μια μεγάλη συνάντηση των «μικρών» του ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο όμορφο νησί της Πάρου. Μια «Μεγάλη γιορτή του μικρού ποδοσφαιριστή». Περισσότερα από 600 παιδιά θα ανταλλάξουν τις λίγες αλλά σημαντικές εμπειρίες τους μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Θα αθληθούν, θα παίξουν και θα διασκεδάσουν. Ό,τι ακριβώς ζητάει κάθε παιδί! Aυτό που είμαστε υποχρεωμένοι να του προσφέρουμε!
Η φετινή διοργάνωση «περνάει» κι ένα μήνυμα ανθρωπιάς. Σε ένα τουρνουά ακαδημιών δεν χρειάζεται ιδιαίτερος κόπος για να περάσεις τέτοια μηνύματα γιατί τα παιδιά έχουν απεριόριστα αποθέματα ανθρωπιάς και αγάπης για τον συνάνθρωπο.
Συγχαίρω όλους όσοι προσπαθούν για την επιτυχία αυτής της διοργάνωσης. Είμαι σίγουρος ότι βοηθούν με πολύ πάθος και μεράκι γιατί γνωρίζουν ότι αξίζει τον κόπο.
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, εγώ ως Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και ο Κωνσταντίνος Μπιζάς, ως Έπαρχος Πάρου είμαστε στο πλευρό σας!
Καλή επιτυχία!


Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού

Ιωάννης Μαργαρίτης

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares