Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 13:34

Χαντές: «Μας ταιριάζουν αυτά τα ματς»

Με μια απουσία θα ταξιδέψει η αποστολή της Θύελλας Καμαρίου στην Αθήνα το Σάββατο το μεσημέρι για το ντέρμπι της Κυριακής με την Καλλιθέα στο ''Γρηγόρης Λαμπράκης'' (15.00 τηλεοπτική μετάδοση'' sportcyclades.gr) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Συγκεκριμένα, εκτός μάχης εχει τεθεί ο Γιάννης Ντινιωτάκης που έχει υποβληθεί σε επέμβαση στον ώμο και θα απουσιάσει, με τους υπόλοιπους παίκτες να είναι διαθέσιμους.

Ο προπονητής, Βαγγέλης Χαντές, αναφερόμενος στο ματς τόνισε

''Η Καλλιθεα δείχνει ότι είναι η πιο σταθερή ομάδα σε απόδοση με πολύ μεγάλη προσωπικότητα μέσα στο γήπεδο. Δικαίως βρίσκεται στην κορυφή η ομάδα αυτη. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Καλούμαστε να είμαστε αντάξιοι της εικόνας που έχουμε μέχρι στιγμής απέναντι σε έναν ιστορικό αντίπαλο, αλλά νομίζω ότι αυτά τα ματς μας ταιριάζουν. Θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να πάρουμε αποτέλεσμα''.

Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι με θετικό αποτέλεσμα της Καλλιθέας ,η ομάδα του κέντρου αποκτά προβάδισμα για να κόψει πρώτη το νήμα, ο κ. Χαντές, δήλωσε

''Όχι ανεξαρτήτου αποτελέσματος είναι πολύ νωρίς για να εξάγουμε συμπεράσματα. Ακόμη και οι ομάδες που βρίσκονται πιο πίσω έχουν ελπίδες και θα το διεκδικήσουν περισσότερες από δυο ομάδες''.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares