Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 21:31

Η Μύκονος «έφαγε» Κωνσταντακόπουλο και «έστειλε» Σιλεβίστα στον Εθνικό

Εξελίξεις σημειώθηκαν στις τάξεις του Εθνικού Πειραιά λίγες ώρες μετά την ήττα από τη Μύκονο.

Συγκεκριμένα η ιστορική ομάδα έλυσε τη συνεργασία της κοινή συναινέσει με τον προπονητή Πάρη Κωνσταντακόπουλο και λίγο μετά ήρθε η αποκάλυψη του soccerlive.gr ότι ο Γιάννης Σιλεβίστας θα είναι ο αντικαταστάτης του στον πάγκο του Εθνικού.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι, οι εξελίξεις είναι αλυσιδωτές στον ιστορικό σύλλογο αφού ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Δημήτρης Κουλούρης, δείχνει διατεθειμένος να κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις ώστε η ομάδα να κανει το 3Χ3 και με συνδυασμό αποτελεσμάτων να παραμείνει στην κατηγορία.

Έτσι, ο γνωστός επιχειρηματίας έκλεισε άμεσα προπονητή αφού ήρθε σε συμφωνία με τον Γιάννη Σιλεβίστα.

Ο νεαρός προπονητής που πέρυσι πανηγύρισε άνοδο στην Α΄ΕΠΣΑ στον πάγκο του ΠΑΟ Ρουφ, ξεκινώντας στην Αούστρια και φέτος στην Γ' Εθνική, αναμένεται να... είναι το πρόσωπο που θα βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. 

Μεταξύ άλλων έχει περάσει με επιτυχία από τους πάγκους των Παπάγου, Αττικού και Πανθηραϊκού.

Σε άλλα θέματα που αφορούν την ομάδα, ο Νάσος Μετεβελής θα αποτελεί τον μοναδικό γενικό αρχηγό της ομάδας, κάτι που σημαίνει ότι ο Νίκος Τούντας δεν θα βρίσκεται σε αυτό το πόστο, ενώ, την ευθύνη της ομάδας όσον αφορά το διοικητικό κομμάτι την αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου ο κ. Κουλούρης.

Τονίζουμε και πάλι ότι ο γνωστός παράγοντας με το δυναμισμό που τον διακατέχει αναμένεται να πάρει πάνω του όλες τις αποφάσεις. 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

AKADIMIES PANNAXIAKOS

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares