Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 14:10

Πρεμιέρα με Αίαντα Αυλίδας ο ΑΠΑΣ, που είπε το “ναι” στην ΕΟΚ

Έτσι, το κενό που δημιουργήθηκε στον 2ο όμιλο του Νότου με την άνοδο του Λοκρού Αταλάντης στη Β’ εθνική, καλύφθηκε από την ομάδα της Εύβοιας, η οποία πλέον βάζει πλώρη για την προετοιμασία της για τα δύσκολα μονοπάτια των εθνικών κατηγοριών.

Ως εκ τούτου και μετά την εξέλιξη αυτή, ο Αίαντας Αυλίδας θα είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο ΔΑΚ Νάξου στις 13 Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση του Αίαντα Αυλίδας αναφέρει:

«Γνωρίζοντας εξ αρχής την δυσκολία του εγχειρήματος, ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου από ανθρώπους που στηρίζουν αυτή την ομάδα, από την πρώτη ημέρα ίδρυσής της. Δεν δικαιούμασταν και δεν θα μπορούσαμε να σπαταλήσουμε μια ιστορική στιγμή για τον σύλλογο, την περιοχή της Αυλίδας, αλλά και όλους τους αθλητές μας που τους αναλογεί το μεγαλύτερο μερίδιο αυτής της επιτυχίας και θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μοναδικές εμπειρίες και παραστάσεις που θα τους κάνουν σίγουρα καλύτερους. Γι’ αυτό και επίσημα πλέον, η ομάδα μας από την νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και με συλλογικότητα όπως λειτουργεί όλα αυτά τα χρόνια ο σύλλογος και να απολαύσουμε και αυτό το ταξίδι».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares