Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 02:21

Λεονταρίτης για την παραίτηση του Αστέρα Βάρης: «Ούτε σε τριτοκοσμικές χώρες δεν συμβαίνουν αυτά»

Μετά τους Αλέξη Κούγια και Ρένο Φρέρη, ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης μίλησε και εκείνος από την πλευρά του στην Κοινή Γνώμη για την παραίτηση του Αστέρα Βάρης  από τον αγώνα με την Ελλάς Σύρου, κάνοντας λόγο για συνθήκες απόλυτης παραεξουσίας που καθορίζουν την εξέλιξη ποδοσφαιρικών αγώνων εκτός των γηπέδων.

“Δεν πιστεύω πως μπορεί να υπάρχει μία τόσο διάτρητη προκήρυξη η οποία να επιτρέπει τα παιχνίδια να κερδίζονται χωρίς να παίζονται στους αγωνιστικούς χώρους. Δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει συμβεί όλο αυτό, όμως είναι γεγονός πως η συγκεκριμένη προκήρυξη είναι διάτρητη και έτσι όλη η διαδικασία των μπαράζ είναι μία παρακμιακή διαδικασία, ειδικά όταν δεν προβλέπονται ίσοι όροι ανταγωνισμού”, επισημαίνει ο κ. Λεονταρίτης.

Μάλιστα, αποκαλύπτει πως το συγκεκριμένο ζήτημα θα τεθεί αρμοδίως εκεί που πρέπει, προκειμένου να δικαιωθεί η ομάδα της Ελλάς Σύρου.

“Η σημερινή απόφαση είναι η επιτομή της ανάδειξης της παρακμιακής κατάστασης που βρίσκεται το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Όμως όταν βλέπουμε ότι το ίδιο το Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να διοργανώσει την γιορτή του ποδοσφαίρου, το κύπελλο Ελλάδος, τότε τι πρέπει να περιμένουμε; Από την πλευρά μας θα φτάσουμε όσο ψηλά γίνεται, όχι για την Ελλάς Σύρου, αλλά γιατί πρέπει το Ελληνικό ποδόσφαιρο να βγει από τον βούρκο. Να τελειώνει αυτή η ιστορία κι αν γίνει η Ελλάς σημαιοφόρος σε όλα όσα συμβούν από εδώ και πέρα. Η Ελλάς Σύρου έχει μεγάλη ιστορία και πρεσβεύει τον αθλητισμό με όλες τις αξίες του”, καταλήγει ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares