Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2012 00:50

Πανναξιακός ΑΟΝ: ''Πηρέ το αίμα του πίσω''…

panaxiakos aon-630x300

Πριν λίγο τελείωσε ο αγώνας βόλεϊ για την Α2 κατηγορία γυναικών, ανάμεσα στον Πανναξιακό ΑΟΝ και την ΑΣΠΕ Θέτις, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο Νάξου Δημήτρης Περιστεράκης, όπου οι Ναξιώτισσες παίζοντας καταπληκτικό βόλεϊ κέρδισαν 3-0 σετ.

William Hill Sports Η ομάδα της Νάξου, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έδειξε από νωρίς στο κοινό της, ότι θέλει να πάρει «το αίμα της πίσω», από την Θέτιδα, καθώς «κουβαλούσε» στις πλάτες της την ήττα του πρώτου γύρου, από τον μεταξύ τους αγώνα. Μάλιστα η έδρα της Ναξιώτικης ομάδας τείνει να γίνει φόβητρο για τις φιλοξενούμενες ομάδες αφού ο Πανναξιακός ΑΟΝ μετράει πέντε (5) νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, με μόλις ένα σετ παθητικό.

1Ο Σετ

Δυνατό «μπάσιμο» στο ματς για τον Πανναξιακό, που προηγήθηκε με 4-1 σχετικά νωρίς, μέχρι το 17-14, οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ. Οι μηχανές όμως για την ομάδα των: ''Τουρσούγκα-Δερμάτη'', δεν άργησαν να πάρουν μπροστά και με μπροστάρα την Τοτσίδου, η οποία «βαρούσε αλύπητα », με ένα καταπληκτικό σερί, κέρδισε το πρώτο σετ με 25-17 μέσα σε 20΄ λεπτά.

2Ο Σετ

Η Ναξιώτικη ομάδα συνέχισε και στο δεύτερο με τον ίδιο ρυθμό και προηγήθηκε με ένα γρήγορο 4-1 μάλιστα ο ξέφρενος ρυθμός του Πανναξιακού σε εκείνο το σημείο του αγώνα ήταν τόσο δυνατός που οι παίχτριες της Θέτιδας έδειχναν να μην μπορούν William Hill Sports να ακολουθήσουν. Τοτσιδου, Μπορίσοβα και Φάρκωνα, κορυφαίες του σετ, ανέβασαν γρήγορα τον δείκτη του σκορ στο κατακόρυφο κάνοντας το 19-12. Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε από την Λαγουδάκη, οι οποία με τους δικούς της άσσους και καρφιά διαμόρφωσε το 25-14 κάνοντας το  2-0 και το σκορ να αντικατοπτρίζει απόλυτα την εικόνα του σετ.

3Ο Σετ

Στο τρίτο σετ η ομάδα της Βούλας, θέλησε να κάνει come back και προηγήθηκε για πρώτη φορά απόψε (0-2), μάλιστα κράτησε το προβάδισμα μέχρι το (16-20), όπου οι ταλαντούχες και κορυφαίες, απόψε για την Ναξιώτικη ομάδα, Τοτσίδου , Λαγουδάκη και Φάρκωνα, οι οποίες με καταπληκτικό παιχνίδι γύρισαν το σκορ και με αιχμή τα καρφιά τους έφεραν το παιχνίδι στα ίσα (24-24), κάνοντας το παιχνίδι Γκραντ κινιολ. Την συνέχεια ανέλαβε ο κόσμος ο οποίος με το ξεσήκωμα του παρέσυρε τις παίχτριες των δύο ομάδων, φέρνοντας ένα ακόμα σετ στον Πανναξιακό (26-24) και πανηγυρίζοντας την τέταρτη σερί νίκη για την ομάδα τους.

Την επόμενη εβδομάδα ο Πανναξιακός θα κάνει το ρεπό του 2ου γύρου και σε 14 μέρες θα ταξιδέψει στην Λάρισα όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ΕΑ Λάρισας.

Πανναξιακός (Τουρσούγκας-Δερμάτης): Μαύρου Σ., Τοτσίδου, Φάρκωνα, Μπορίσοβα, Λαγουδάκη, Γιακούμπ, Μάρκου Γ. (λ), Αξαοπούλου, Σκούνα, Φραγκίσκου, Απειρανθίτου.


ΑΣΠΕ Θέτις (Ιωάννου): Γκολφινοπούλου, Σημαντήρη, Ψωμά, Μέρα, Κόρνια, Κυρίτση, Κερασιώτου (λ), Μέξη.

panaxiakos pannaxiakos

Ευχαριστούμε το naxosfan για την πολύτιμη βοήθεια του στο ρεπορτάζ του Πανναξιακού ΑΟΝ.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares